کتاب زن در برابر زن

ساخت وبلاگ

«درگذشته‌ای بسیار دور، معتقد بودم که تمام زنان را هاله‌ای از مهربانی، غمخواری، عواطف مادری، شجاعت و نجابت فراگرفته است؛ و تمام مردان بر آنان ستم روا می‌دارند. همان‌طور که همه‌ی مردم و از جمله زنان آرمان‌گرا می‌دانند این تفکر واقعیت ندارد...» این جملاتی است که فیلیس چسلر مقدمه‌ی کتاب زن در برابر زن را با آن آغاز کرده است. کتابی که این بار به‌جای آنکه در دفاع از حقوق زنان، انگشت اتهام را به‌سوی مردان بگیرد آن را به‌سوی زنان نشانه رفته است. زن در برابر زن نگاه جدیدی به خواننده ارائه می‌دهد و او را به فکر کردن مجبور می‌کند.

‌درباره‌ی کتاب زن در برابر زن اثر فیلیس چسلر

کتاب «زن در برابر زن» اولین بار با عنوان اصلی Woman’s inhumanity to woman سال 2002 منتشر شد. این کتاب به موضوعاتی مانند پرخاشگری غیرمستقیم زنان در محیط کار و خانواده، در کودکی و بزرگ‌سالی پرداخته است. او درباره‌ی ظرفیت زنان در برابر ظلم، رقابت، حسادت و استبداد سخن گفته است و از رفتار زنان نسبت به یکدیگر انتقاد کرده است. او در این کتاب درباره‌ی اعتقادات جنسی زنان حرف زده است و روابط بین زن و مرد را تحلیل کرده است.

مروری بر فصل‌های کتاب زن در برابر زن

کتاب با یادداشت مترجم آغازشده است و پس از آن دو مقدمه از فیلیس چسلر قرارگرفته است. مقدمه‌ی اول مقدمه‌ای است که بر چاپ جدید کتاب نوشته است و مقدمه‌ی دوم مقدمه‌ی اصلی کتاب است. فیلیس چسلر در مقدمه‌ی کتاب از انگیزه‌هایش برای نگارش این کتاب و همچنین بازخوردهای مثبت و منفی‌ای که دریافت کرده سخن گفته است. پس از این مقدمات محتوای اصلی کتاب در شش فصل نوشته‌شده است:

در دنیای جانوران

پرخاشگری غیرمستقیم در بین دختربچه‌ها و نوجوانان

جنسیت گرایی

مادر خوب و محتنهای دختر خوب او

خواهران و جستجوی بهترین دوست

زنان در محل کار

‌درباره‌ی فیلیس چسلر نویسنده‌ی کتاب زن در برابر زن

فیلیس چسلر (Phyllis chesler) روان‌درمانگر آمریکایی متولد سال 1940 است. او در خانواده‌ای یهودی و از طبقه‌ی کارگر در بروکلین به دنیا آمد. او علی‌رغم داشتن خانواده‌ای مذهبی به مذهب تمایلی نداشت و در سال‌های اول جوانی در بعضی جنبش‌های غیرمذهبی فعالیت می‌کرد.

 او استاد روانشناسی و مطالعات زنان در دانشگاه استاتن آیلند (staten island) است. او به‌عنوان یک روانشناس فمینست شناخته می‌شود و در مباحثی همچون بیماری‌های روانی، طلاق و حضانت کودک، موج دوم فمینیسم، خشونت علیه زنان، جنسیت زدگی، فحشا و... مطالعات و نوشته‌های مهمی دارد.

فیلیس چسلر 16 عنوان کتاب دارد که از میان آن‎‌ها می‌توان به «زنان و دیوانگی»، «زنان، پول و قدرت»، «درباره‌ی مردان»، «نامه‌هایی به یک فمینست جوان»، «مرگ فمینیسم» و «یک عروس آمریکایی در کابل» اشاره کرد.

ترجمه‌ی کتاب زن در برابر زن به فارسی

کتاب زن در برابر زن یکی از کتاب‌های ارزشمندی است که در سال‌های اخیر به فارسی برگردانده شده است. ساغر عقیلی مترجم ایرانی، ساکن کانادا این اثر را به فارسی برگردانده است. او درباره‌ی ترجمه‌ی این اثر می‌گوید: «به‌هرحال، با همان امیدی کتاب را ترجمه کردم که نویسنده را به نوشتن آن واداشت. او امیدوار بود با این کار بتواند راهگشای ایجاد روابطی سازنده‌تر و انسانی‌تر در بین زنان باشد. مترجم نیز با همین امید کتاب را تقدیم خوانندگان فارسی‌زبان می‌کند.»

انتشارات لیوسا کتاب زن در برابر زن را با ترجمه‌ی فریده همتی، ساغر عقیلی عرضه کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

چرا باید کتاب زن در برابر زن را خواند؟

کتاب زن در برابر زن یک کتاب بسیار مهم است. این کتاب واقعیتی را بیان می‌کند که سال‌ها سعی شده بود کتمان شود. زن در برابر زن از ظلم زن‌ها به خودشان و هم‌جنسانشان می‌گوید. این کتاب از این حرف می‌زند که مردسالاری تنها نتیجه‌ی ظلم مردان نیست و زنان نیز نقش عمده‌ای در ظلمی که به هم‌جنسانشان می‌شود دارند. این کتاب هرچند حرف‌های تلخ و گزنده‌ای می‌زند اما انسان را به اندیشیدن مجبور می‌کند. واقعیتی که این کتاب بیان می‌کند این است که هنوز هم بسیاری از زنان هستند که زندگی زیر سایه‌ی مردان را ترجیح می‌دهند و از زنان مستقل بیزارند. این کتاب را هر زنی باید بخواند و سعی کند عادلانه قضاوت کند.

کتاب زن در برابر زن در دسته‌ی کتاب‌های روانشناسی قرار دارد.

کتاب زن در برابر زن مناسب برای گروه سنی بزرگ‌سال است.

تعداد صفحات نسخه‌ی چاپی کتاب 346 صفحه است که با مطالعه‌ی روزانه 20 دقیقه می‌توانید این کتاب را در 17 روز بخوانید.

کتاب زن در برابر زن جزو کتاب‌های حجیم و بلند با موضوع روانشناسی است. این کتاب برای افرادی که وقت بیشتری برای مطالعه دارند و می‌خواهند در زمینه‌ی روانشناسی زمان بیشتری را به مطالعه اختصاص دهند انتخاب مناسبی است.

+ نوشته شده در یکشنبه دوازدهم بهمن ۱۳۹۹ ساعت 11:53 توسط کتابخانه عمومی خواجه نصیرالدین طوسی  | 
کتابخانه عمومی خواجه نصیرالدین طوسی...
ما را در سایت کتابخانه عمومی خواجه نصیرالدین طوسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : akhajehnasirtousi4 بازدید : 9 تاريخ : چهارشنبه 15 بهمن 1399 ساعت: 18:16